Sayfalar

14.01.2017

Sokak Hayvanları İçin İmza Kampanyası



Son zamanlarda bir çoğumuzun hassas olduğu konulardan biri sokakta hayvanların donarak ölmesi sanırım. İnsanlarımız bu konuda duyarlılık kazanıyor dediğim bir dönemde bu konunun 'sebep olduğu' saldırılar yapılmaya, cinayetler işlenmeye başlandı. Vatandaşların çaba gösterip yaptığı yuvalara tahammülü olmayan insanlar türemeye başladı. 
Bu kampanyayı baslatmamda ki son nokta patileri havada yalvarır gözlerle donan meleği görmem oldu. Ben insanlığımdan utandım. 
Bu yuvalar yasal olmalı. Çünkü, hayvanların donmasına göz yummayı geçiyorum; onları düşünen insanlara dahi tahammülü olmayan insanları durduracak kanuni bir güç olmalıdır. Yetkililerin hayvan haklarıyla ilgili ciddi düzenlemeler yapması gerekmektedir. Umarım elinden bir şey gelecek olan herkes elinden geleni yapar. Lütfen, sevmeyi ve saygı duymayı öğrenelim.
Teşekkürler..
Bu kampanyanın teslim edileceği kurum:
  • BELEDİYELER
  • (imza kampayası geniş bir kitleye ulaşsın diye alıntı yaptım umarım farkındalığımızla sokak hayvanları için sığınacakları bir yuva yaptırabiliriz)

https://www.change.org/p/belediyeler-sokak-hayvanlari-i%C3%A7in-yuvalar-zorunlu-olsun?recruiter=32856884&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder